Tilat ja ruuat moneen juhlaan

Lönninkartanossa sijaitseva Lounasravintola Wiivinsali on vanha ja idyllinen tila juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tilan voi yhdistää juhlasaliin, jolloin saa mahdollisuuden isompaan juhlaan tai esimerkiksi tanssihäiden järjestämiseen.

Wiivinsali

Lounasravintola Wiivinsalin tarjoaa tasokkaita ateriapalveluita niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Wiivinsalissa on pidetty hienoja juhlia ja yritysten edustustilaisuuksia sekä juhlittu päivänsankareita, hääpareja ja valmistuneita.

Kokenut keittiötiimimme loihtii makunautintoja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderneihinkin makuun. Panostamme raaka-aineiden laatuun ja huolelliseen valmistukseen, jotta tarjottavat annokset ovat maistuvia ja visuaalisesti houkuttelevia.

Lounasravintola Wiivinsalin kapasiteetti on yhteensä 80 henkilöä. Yhdistettynä juhlasaliin, ruokailemaan mahtuu yhteensä 150 henkilöä.

Lue lisää Wiivinsalista

Tilamme ja palvelumme soveltuvat muun muassa:

Syntymä- ja merkkipäivien viettoon
Hääjuhlaan
Sukukokouksiin
Muistotilaisuuksiin

Yhteystiedot

Autamme teitä mielellämme juhlan, kokouksen tai minkä tahansa muun tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyssä. Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!