Lounasravintola Wiivinsalin noutopöytä

Tervetuloa ruokailemaan Lönninkartanossa sijaitsevaan Lounasravintola Wiivinsaliin! Lounas ja päivällinen sisältävät pääruuan lisäksi leivät, levitteet, salaattipöydän, juomat, kahvit & teen sekä jälkiruuan. Salaattilounas sisältää salaattipöydän, leivät, levitteet, juomat, kahvit & teen sekä jälkiruuan.

Hinnasto & aukioloajat

Lounas 10€ (eläkeläiset 9€ ja alle 12-vuotiaat 5,30€)
Salaattilounas 6.30€

Lounas on tarjolla ma-to klo: 11-13.00 ja perjantaina klo:11-12.30
Ruokailuaikojen muutoksista ilmoitamme erikseen.

Lounaslista

VIIKKO

Juhlat ja pitopalvelu

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista pitopalvelua erilaisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat tai muut juhlat, meiltä saat herkulliset ruoat ja huippuluokan palvelun. Kokenut keittiötiimimme loihtii makunautintoja, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderneihinkin makuun. Panostamme raaka-aineiden laatuun ja huolelliseen valmistukseen, jotta tarjottavat annokset ovat maistuvia ja visuaalisesti houkuttelevia. Autamme sinua mielellämme koko tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyssä.

Tilavuokraus

Wiivinsalissa on pidetty hienoja juhlia ja yritysten edustustilaisuuksia sekä juhlittu päivänsankareita, hääpareja ja valmistuneita.

Lounasravintola Wiivinsalin kapasiteetti on yhteensä 80 henkilöä. Yhdistettynä juhlasaliin, ruokailemaan mahtuu yhteensä 150 henkilöä. Voit tiedustella meiltä lisää esimerkiksi ravintolan tarjoilupalveluihin liittyen!

Yhteystiedot

Lounasravintola Wiivinsaliin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

Lounasravintola Wiivinsali+358408682270
RuokapalveluvastaavaNietula Sarisari.nietula@haapop.fi+358408682269