Tutustu vapaan sivistystyön koulutustarjontaamme

Vapaa sivistystyö tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä monipuolisesti. Koulutusten avulla voit vaikkapa laajentaa ammatillista osaamistasi tai opetella täysin uusia taitoja. Vapaa sivistystyö ei rajoitu pelkästään oppimiseen, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden luovuuden ja ilmaisun löytämiseen. Se kannustaa yhteisöllisyyteen ja verkostoitumiseen. Pääset osaksi inspiroivaa oppimisyhteisöä, jossa kohtaat samanhenkisiä ihmisiä ja jaat heidän kanssaan ajatuksia. Vapaan sivistystyön koulutukset eivät ole tutkintoon johtavia koulutuksia, ja ne ovat pituudeltaan tyypillisesti ammatillisia koulutuksia lyhyempiä.

Tarjolla olevat kurssit

Suomen kielen ja kulttuurin koulutus maahanmuuttajille

Haapaveden opiston suomen kielen kurssilla panostetaan aktiiviseen oppimiseen ja käytännön harjoituksiin. Kurssilla pääset tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin. Opit ymmärtämään suomen kielen käyttöä eri tilanteissa ja saat arvokasta tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta.

Suomen kielen intensiivikurssit 2024

Haluatko oppia suomen kieltä nopeasti ja tehokkaasti? Olet vähintään 18-vuotias, luku- ja kirjoitustaitoinen sekä hallitset latinalaisen kirjaimiston. Tule Haapaveden Opistoon Suomen kielen intensiivikurssille! Kurssi kestää 8 viikkoa.

34. Haapaveden wanhan musiikin tapahtuma TalviFolk 16.-18.2.2024

Tule mukaan Talvifolk 2024 -tapahtumaan ja koe unohtumattomat hetket musiikin ja yhteisön parissa.

Haku räätälöidyille kursseille on nyt auki. Kurssien päätteksi on mahdollista esiintyä konsertissa. Varmista paikkasi nyt!

37. Haapavesi Folk -kurssi 24.-28.6.2024

Hae opiskelemaan

Yhteystiedot

Opiskelijahakuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

ApulaisrehtoriKeskimaa Sarisari.keskimaa@haapop.fi+358408680314
KoulutuspäällikköTörmä Tiina tiina.torma@haapop.fi+358408682266