Tutustu vapaan sivistystyön koulutustarjontaamme

Vapaa sivistystyö tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä monipuolisesti. Koulutusten avulla voit vaikkapa laajentaa ammatillista osaamistasi tai opetella täysin uusia taitoja. Vapaa sivistystyö ei rajoitu pelkästään oppimiseen, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden luovuuden ja ilmaisun löytämiseen. Se kannustaa yhteisöllisyyteen ja verkostoitumiseen. Pääset osaksi inspiroivaa oppimisyhteisöä, jossa kohtaat samanhenkisiä ihmisiä ja jaat heidän kanssaan ajatuksia. Vapaan sivistystyön koulutukset eivät ole tutkintoon johtavia koulutuksia, ja ne ovat pituudeltaan tyypillisesti ammatillisia koulutuksia lyhyempiä.

Tarjolla olevat kurssit

Suomen kielen ja kulttuurin koulutus maahanmuuttajille

Haapaveden opiston suomen kielen kurssilla panostetaan aktiiviseen oppimiseen ja käytännön harjoituksiin. Kurssilla pääset tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja tapoihin. Opit ymmärtämään suomen kielen käyttöä eri tilanteissa ja saat arvokasta tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta.

36. Haapaveden Folk-kurssi

Haluatko uppoutua perinteisen kansanmusiikin ja tanssin lumoihin? Haapaveden opisto ylpeänä esittelee 36. peräkkäisen Folk-kurssinsa!

Kurssilla pääset opiskelemaan kansanmusiikkia eri instrumenteilla ja oppimaan kansantanssin saloja asiantuntevien opettajien johdolla.

Hae opiskelemaan

Yhteystiedot

Opiskelijahakuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

ApulaisrehtoriKeskimaa Sarisari.keskimaa@haapop.fi+358408680314