Opiston monipuoliset tilat

Haapaveden Opisto tarjoaa hyvin monipuoliset tilat niin opiskeluun, majoittumiseen, ruokailuun kuin vapaa-ajan viettoon. Tutustu alapuolelta tarkemmin Haapaveden Opiston kampusalueeseen.

Kampusalue

Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen ja sen pihapiirissä on rakennuksia eri vuosikymmeniltä lähtien 1920-luvulla rakennetusta, kulttuurihistoriallisesti merkittävästä Lönninkartanosta vuonna 1999 valmistuneeseen uuteen päärakennukseen Väinölään.

Väinölä – Päärakennus

Opiston päärakennuksessa, Väinölässä sijaitsee opetustiloja, ReijoWaara -sali, toimisto sekä henkilökunnan työtiloja. Rakennus on nimetty Konrad ReijoWaaran opistolle vuonna 1893 lahjoittaman tilan mukaan.

Lönninkartano – Majoittuminen, ruokala ja opetustilat

Vuonna 1920 käyttöön otettu Haapaveden Opiston päärakennus on Suomen ensimmäisen naisarkkitehdin, Wivi Lönnin suunnittelema. Pariin otteeseen saneerattu rakennusvanhus toimii edelleen asuin- ja opetustiloina. Tiloista löytyy myös juhlasali, kirjasto sekä Lounasravintola Wiivinsali.

Kirjasto

Tervetuloa kirjastoon! Kirjastomme on avoin kaikille opiston opiskelijoille. Haapaveden Opiston kirjasto sijaitsee Lönninkartanossa, jossa käytettävissä on myös itsepalvelulainausautomaatti.

Kirjaston aineistotietokanta

Aukioloajat:

Ma-To 8.00 – 21.00

Pe 8.00 – 12.00

Yhteystiedot:

Haapaveden Opisto
Kirjasto
PL 62
86601 Haapavesi

kirjasto@haapop.fi

Internaattitilat

Haapaveden Opisto kansanopistona on internaatti eli sisäoppilaitos. Opistolla on kolme asuntolaa, joissa on 80 majoituspaikkaa. Asuntolan huoneet ovat 1-2 hengen kalustettuja huoneita. Asuntoloiden keittiöissä on tarvittava varustus ruuanlaittoon, jääkaappi ja pakastin. Saunavuoro on asuntolassa viikoittain. Pyykinpesutilat ovat kaikkien käytettävissä.

Lue lisää asumisesta opistolla

Tilavuokraus

Voit vuokrata tilojamme esimerkiksi kokouksiin, juhliin tai opetukseen. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Haapaveden Opiston tiloihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

KoulutussihteeriArvio Jaanajaana.arvio@haapop.fi+358408682290
Yhteisökasvattaja (majoitus)Eilola Päivipaivi.eilola@haapop.fi+358408682267