Opiskelu Haapaveden Opistolla

Opintojen aikana saat hyvät valmiudet toimia työelämässsä erilaisissa tilanteissa eri asiakkaiden kanssa. Opinnoissa pääset hyvin kiinni käytännön tekemiseen ja saat samalla varmuutta kerrytetylle ammattitaidoille. Perustutkinto-opiskelijana saat erinomaiset edut opiskeluiden mukana. Perustutkinto-opiskelijana opetus, internaatissa asuminen ja ruokailut ovat sinulle täysin maksuttomia. Haapaveden opistolla opiskelijoiden hyvinvoinnista pidetään todella hyvää huolta. Apua ja tukea on mahdollista saada koko opiskelun ajan.

Meillä pääset osallistumaan inspiroiviin oppitunteihin, luomaan ystävyyssuhteita samanhenkisten opiskelijoiden kanssa ja nauttimaan kauniista luonnonläheisestä ympäristöstämme. Tervetuloa opiskelemaan Haapaveden opistoon!

Asuminen

Haapaveden Opisto kansanopistona on sisäoppilaitos eli internaatti. Opiskelijat siis asuvat opistolla opintojensa ohella. Luonnonläheinen opisto sijaitsee Haapaveden kaupungin keskustassa. Opistolla on kolme asuntolaa, joissa on yhteensä 80 majoituspaikkaa.

Opiskelijan hyvinvointi

Hyvinvointi on perusta kaikelle oppimiselle ja henkilökohtaiselle kasvulle. Haapaveden opisto panostaa opiskelijoiden hyvinvointiin monin tavoin, luoden turvallisen ja kannustavan oppimisympäristön. Opiskeluhyvinvointia tukevat palvelut ovat opiskelijoiden käytössä koko opiskelun ajan.

Ohjeita

Opiskeluja varten tarvitset muutamia ohjelmia käyttöösi helpottamaan arkeasi opiskelijana. Täältä löydät ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ohjelmien käyttöön liittyen.

Verkkokurssit

Haapaveden Opiston peda.netistä löydät verkkokoulutusmateriaaleja sekä ohjeita niiden tekemiseen liittyen. Oma ryhmänohjaajasi neuvoo ja opastaa sinua oikealle kurssille sekä antaa sinulle sinne vaadittavan avaimen tai salasanan. 

Wilma

Wilmassa opiskelijat voivat valita kursseja, seurata suorituksiaan, lukea tiedotteita ja viestiä opettajien kanssa. Opettajat puolestaan syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot.

Slice-opiskelijakortti

Haapaveden Opiston opiskelijana olet oikeutettu ilmaiseen digitaaliseen opiskelijakorttiin, jolla voit julkisen liikenteen lisäksi lunastaa tuhansia opiskelijaetuja halki Suomen.

Koulunuorisotyöntekijä Jani Oja

Lue opiskelijatarina:

Haapaveden Opistosta nuoriso- ja yhteisökasvattajaksi valmistunut Jani Oja työskentelee koulunuorisotyöntekijänä. Työnkuva on monipuolinen ja itsenäinen. Koulunuorisotyöllä edistetään yhteisöllisyyttä hyvinvointia sekä ehkäistään syrjäytymistä.

Hae opiskelemaan

Yhteystiedot

Opiskeluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

Lehtori, opinto-ohjaajaHumalainen Pirjopirjo.humalainen@haapop.fi+358408682260
Lehtori, hakupalvelut, kv-toimintaRytinki Marjo-Riittamarjo-riitta.rytinki@haapop.fi+358408682255