Syö ja majoitu meillä hyvin!

Tarjoamme monipuolisia majoitus-, tila- ja ravitsemuspalveluita, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin lähellä Haapaveden keskustaa. Meillä voit luottaa asiantuntevaan ja laadukkaaseen pitopalveluun.

Haapaveden Opisto tarjoaa opiskelijoille ja vieraille hyvät puitteet majoittumiseen ja ruokailuun. Opiston tilat ovat vuokrattavissa ja ne soveltuvat hyvin useisiin eri käyttötarkoituksiin. Kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin voit halutessasi tilata kokeneelta ja ammattitaitoiselta keittiöltämme pitopalvelun. Pavelutarjontaamme kuuluu myös tilaisuuksien suunnittelu ja järjestely, jotta pääsisit parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

Majoituspalvelut

Kampukselta löytyy kolme asuntolaa, joissa on yhteensä noin 80 asuntolapaikkaa. Asuntolapaikkojen huoneet ovat 1-2 hengen kalustettuja huoneita. Lyhytaikainen majoittuminen opistolla sisältää palveluna aamupalan ja liinavaatteet.

Lounasravintola Wiivinsali

Tervetuloa ruokailemaan Lönninkartanossa sijaitsevaan Lounasravintola Wiivinsaliin! Lounasravintola Wiivinsalin tarjoaa tasokkaita ateriapalveluita niin arkeen kuin suuriinkin juhlatilaisuuksiin. Lounas ja päivällinen sisältävät pääruuan lisäksi leivät, levitteet, salaattipöydän, juomat, kahvit & teen sekä jälkiruuan.

Tilavuokraus

Haapaveden Opiston kampusalueelta löytyy hyvin kattava valikoima vuokrattavia tiloja eri tarpeisiin, kuten muun muassa kokouksiin, juhliin tai opetukseen.

Juhla- ja pitopalvelut

Lönninkartanossa sijaitseva Lounasravintola Wiivinsali on vanha ja idyllinen tila juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Tarjoamme myös laadukkaan pitopalvelun.

Yhteystiedot

Majoitus-, tila- ja ravitsemuspalveluihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraaviin henkilöihin.

Yhteisökasvattaja (majoitus)Eilola Päivipaivi.eilola@haapop.fi+358408682267
KoulutussihteeriArvio Jaanajaana.arvio@haapop.fi+358408682290