16.-18.2.2024

Veikko Kiiver lauluja ja koraaleja Italiasta ja wanhasta Euroopasta, Eestistä ja Ruotsista

Antti Järvelä viulu, yhtyeet

Nelli Ikola-Heiska viulu, yhtyeet

Kalle Jämsen kitara, mandoliini, yhtyeet. Viikonloppuna opiskellaan seuraavien soittajien soitantaa niin sormin kuin plektralla: Doc Watson, Norman Blake, Bruce Molsky, Flatt & Scruggs sekä tietysti trad. melodioita.

Samuli Karjalainen tinapilli, pitkähuilu, kielisoittimet, buzuki, yhtyeet

Jokihelmen opiston kurssi

Soile Isokosken ja Markku Liukkosen laulukurssi, Markus Vaara piano

Ilmoittautuminen: timo.hannula@haapavesi.fi

Haapaveden kamariorkesteri, johtaa Timo Hannula

Ryhmät voivat valita opettajakseen myös jonkun opettajan listan ulkopuolelta. Toimi pian! Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille soittajille. Kaikki opettajat opettavat myös lapsia tarvittaessa. Jokaiselle kurssille tarvitaan vähintään seitsemän (7) oppilasta. Jos esim. kuoro ilmoittautuu kurssille, kurssin hinta rakentuu kuorolaisten määrän mukaan. Opetus on yksilö- ja ryhmäopetusta. Opetusmateriaali ja lukujärjestys lähetetään etukäteen kurssilaisille. Lauluryhmäläisistä voidaan tehdä yhtye tai kuoro, joka valmistaa jonkun teoksen lauantain tai sunnuntain konserttiin. Kaikki kielisoittimet käyvät, kuten kitara, mandoliini, buzuki. Kurssilaiset voivat olla yhteydessä opettajiinsa ja sopia kurssin sisällöstä.

Orkesteri on kamariorkesteri tarvittaessa puhaltimilla vahvistettuna. Ohjelmiston taso vaatii suunnilleen 3/3 peruskurssin tai I-kurssin tason osaamista. Runkona on Haapaveden kamariorkesteri. Ohjelmassa on mukana helpompaakin materiaalia! Stemmat lähetetään etukäteen. Opetus: pe klo 15.00–20.00, la klo 09.00–17.00, su klo 09.00–15.00. Perjantain opetuksen alkamisajankohdassa huomioidaan kurssilaisten toiveita.

Lisätietoja opetuksesta ja konserteista: timo.hannula@haapavesi.fi, p. 044 7591298 ma–pe klo 10–13.

Opetuksen hinta: aikuiset 115 € / lapset (alle 18-v.) 55 €

Sitovat kurssi-ilmoittautumiset 9.2.2024 klo 12 mennessä vain tästä linkistä: kurssi-ilmoittautumiset.haapop.com

Lisätiedot: timo.hannula@haapavesi.fi

Mikäli tarvitset majoitusta tapahtuman ajaksi, ilmoita siitä suoraan Päivi Eilolalle puh. 040-868 2267 tai paivi.eilola@haapop.fi. Majoitus 45 €/vrk/hlö (sis. liinavaatteet ja aamupalan). Lisätietoa majoituksesta

la 17.2. klo 19.00 Opettajat ja kurssilaiset, HAKO, jamit opistolla klo 20.30

su 18.2. klo 15.00 Tapahtuman päätöskonsertti: Haapaveden kamariorkesteri ja laulukurssilaisia

Liput 15/10 €, kaikki konsertit 30 €, perhelippu 30 €

Seuraa Jokihelmen opiston ja Haapaveden Opiston kurssitarjontaa:

KesäFolkeille ilmoittautuminen on käynnissä! Varaa nyt paikkasi kesän kursseilta kurssi-ilmoittautumiset.haapop.com. Early bird -hinnat 31.3.2024 asti!

Lisätietoa kursseista ja majoituksista sekä hinnasto