Maahanmuuttajalle

Haluaisitko saada töitä kotiseudultasi, mutta sen löytäminen tuntuu vaikealta? Haluaisitko tietoa siitä, millaisia lupia tarvitset työntekoon tai miten veronmaksu Suomessa tapahtuu?

Miten palvelemme?

Yhden luukun periaatteella toimiva yksilöllinen neuvonta- ja ohjauspalvelu palvelee maahanmuuttajia koko Oulun Eteläisen alueella. Palvelua saa toimipisteistämme Haapavedeltä, Kalajoelta ja Nivalasta, lisäksi hankehenkilöstöllä on valmius liikkua koko hankkeen toiminta-alueella. Jos emme pysty heti antamaan vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, otamme siitä selvää!

Järjestämme Oulun eteläisen alueella Kohtaamo -tilaisuuksia, joissa sinulla on mahdollisuus tavata maahanmuuttajien palkkaamisesta kiinnostuneita työnantajia. Hankehenkilökunta pyrkii etsimään jo ennen tilaisuutta sellaisia työnantajia, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan juuri sinun osaamistasi vastaavaa työtä.

Mätsäämisellä pyrimme ajankohdasta riippumatta löytämään sinun osaamisestasi kiinnostunutta työnantajaa kontaktiemme joukosta. Työn suunnittelussa ja perehdytyksessä sinulla on tukenasi työvalmentaja.

Työn varjostamisessa pääset seuraamaan ammattilaisen työskentelyä tämän työpaikalla ja voit kokeilla työtehtäviä henkilöstön valvonnassa.

Työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvien toimenpiteiden lisäksi järjestetämme kansalaisfoorumeita sekä monikulttuurisuusasioihin liittyviä seminaareja ja työpajoja

Toimistomme sijaitsevat Nivalassa, Haapavedellä ja Kalajoella, mutta liikumme tarvittaessa koko Oulun Eteläisen alueella. Meillä on laaja yhteistyöverkosto alueen toimijoiden, kuten TE-toimiston, kuntien ja yritysten kanssa. Jos työasiat askarruttavat mieltäsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Maahanmuuttajataustaisia opettavien osaamisen kehittäminen MOONA-hanke