Yrittäjä!

Oletko miettinyt maahanmuuttajan palkkaamista yritykseesi, mutta aikasi ei riitä lupa-asioiden selvittämiseen ja henkilöstön perehdyttämiseen? Haluaisitko lisätietoa ja henkilökohtaista neuvontaa monikulttuurisuusasioissa omalla työpaikallasi?

Miten palvelemme?

Yhden luukun periaatteella toimiva yksilöllinen neuvonta- ja ohjauspalvelu palvelee yrityksiä koko Oulun Eteläisen alueella. Palvelua saa toimipisteistämme Haapavedeltä, Kalajoelta ja Nivalasta, lisäksi hankehenkilöstöllä on valmius liikkua koko hankkeen toiminta-alueella.

Hanke järjestää Oulun Eteläisen alueella Kohtaamo-tilaisuuksia, joissa maahanmuuttajat ja työnantajat voivat kohdata toisiaan. Näissä tilaisuuksissa hankehenkilökunta etsii jo ennakkoon sopivia ”pareja” maahanmuuttajien ja yritysten joukosta.

Mätsääminen takaa työnantajalle nopeat ja tuetun rekirytointitavan, jossa hänellä on käytettävissään työhönvalmentajan tuki työllistymisen suunnittellussa ja työntekijän perehdyttämisessä.

Työn varjostamisessa maahanmuuttaja seuraa ammattilaisen työskentelyä tämän työpaikalla ja voi kokeilla työtehtäviä henkilöstön valvonnassa.

Työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvien toimenpiteiden lisäksi järjestetään kansalaisfoorumeita sekä monikulttuurisuusasioihin liittyviä seminaareja ja työpajoja

Toimistomme sijaitsevat Nivalassa, Haapavedellä ja Kalajoella, mutta liikumme tarvittaessa koko Oulun Eteläisen alueella. Meillä on laaja yhteistyöverkosto alueen toimijoiden, kuten TE-toimiston ja kuntien kanssa. Jos monikulttuurisuusasiat askarruttavat yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Maahanmuuttajataustaisia opettavien osaamisen kehittäminen MOONA-hanke